За Нас

Yaza.bg– мястото, на което ръчното творчество – традиционно и осъвременено - се превръщат в уникален и доходоносен бизнес!


Ако и вие имате страст или хоби, което Ви доставя удоволствие и което желаете да развивате, Yaza е мястото, на което ще Ви се даде тази възможност.

Освен това, по лесен и бърз начин ще успеете да наберете популярност и да трупате доходи от своите ръкоделия! 

Лесно е – покажете ни заниманието си, като създадете свой онлайн магазин, с негова помощ развийте бизнеса си и започнете да печелите.

Платформата предоставя на своите потребители – и купувачи, и продавачи – сигурност, вежливост и личен контакт, а разнообразието от продукти, поместено в сайта, е необхватно – от винтидж предмети до дрехи с уникална изработка и био продукти


В секция "Материали за Творчество“ ще откриете всичко необходимо за Вашето лично хоби и/-ли талант.

В нашия Блог ще можете да научавате за интересни хендмейд идеи и как да развиете творбите си в конкурентно способен бизнес . Не забравяйте, че, освен всичко, ще можете да получавате безценни съвети директно от талантливите предприемачи, чиито интереси съвпадат с вашите!

В секция Събития имате възможност да се информирате за всички предстоящи базари и лични срещи с творците – производители, както и с бъдещите си клиенти.