Как да пазарувам

СКЛЮЧВАЙТЕ СДЕЛКИ БЕЗОПАСНО

Всеки ден в yaza.bg се качват обяви  и за съжаление  не всеки продавач е добросъвестен. Ние, екипът наyaza.bg се стараем,да ограничим ползването на сайта от такива потребители.  За съжаление, не винаги успяваме и затова изготвихме нашите препоръки за безопасно онлайн пазаруване.

*Старайте се, да различавате мошениците от съвестните продавачи. 

*Внимавайте, ако предложената за даден артикул  цена Ви  се стори прекалено ниска. Може, артикулът да не е качествен.

*Yaza.bg не носи отговорност при поискано и предоставено капаро. Ако продавачът,отказва да Ви предостави стоката, без предварително преведено капаро, просто не я поръчвайте. Почти сигурно е, че нито ще, Ви бъде върнато капарото, нито ще получите желаната вещ.

*Бъдете  внимателни, ако потребител, поиска лични данни, като например номер и код на банкова карта или разплащателна сметка, за да финализира сделката.

*Внимавайте, ако съобщения, получавани от даден потребител, изглеждат като шаблонизирани, или преведени през онлайн преводач.

*Yaza.bg не е сайт за подаряване на стоки. Ние, екипът на Yaza.bg, Ви съветваме да не влизате в контакт с подателите на обявата.

*Yaza.bg съветва при доставка, преди изпълнението на опцията  „Преглед и тест“, да не заплащате наложения платеж. Първо, се убедете, че получавате стоката, която сте пожелали.

 

 КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОКУПКА

 *Разгледайте категориите, разгледайте различни продукти, може да си харесате нещо.

*Знаете какво  търсите? Напишете описанието в търсачката и натиснете ТЪРСЕНЕ.

*Разгледайте няколко различни магазина  за да изберете  най-подходящият за Вас артикул.

 *Интересувате се по-конкретно от някоя вещ? Свържете се с Продавача, като му напишете съобщение или се свържете по телефона. Така, ще получите най-пълната и точна информация.

*Взехте решение и желаете да закупите определен артикул? Добавете в кошницата или в „Любими“. 

*Сега можете да продължите да пазаруватеда купите артикула от кошницата си , или да се върнете по- късно и да разгледате избора  си в секция „Любими“.

*Попълнете формата „Купи“, като попълните име, актуален адрес за доставка и телефонен номер за връзка с Вас (ако нямате регистрация). Ако имате допълнително съобщение към собственика, добавете и него.

 *За плащането  лично се уточнявате със собственика на магазина.

 

Екипът на Yaza.bg, Ви пожелава забавно и безпроблемно пазаруване!