Често задавани въпроси


     

  • КОМИСИОНИ И ТАКСИ 

Yaza.bg не взима комисионни от творците при продажба. Напълно безплатно и без такси създавате онлайн магазин на сайта  www.yaza.bg , в който да продавате своите ръчно изработени и/или био/еко продукти.

Ако сте регистриран магазин, за продажба на консумативи в раздел ''Материали за творчество'', комисионната Ви ще бъде в размер на 5% от всяка поръчка направена през сайта.


  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е, ДА ИМАМ РЕГИСТРАЦИЯ, ЗА ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА В YAZA.BG?

Може да поръчате избраните от Вас артикули, без да правите регисрация– т.е. като гост на сайта.

 

  • КОШНИЦА И ЛЮБИМИ

За да пазарувате по- бързо и по- лесно, използвайте “Кошница“. След като добавите избраните от Вас артикули в кошницата, можете директно да изпращате заявката за поръчката на твореца/творците.

В списък с “Любими“, което се намира в горният ъгъл на страницата, може да добавяте артикули, които да закупите на по-късен етап.

 

  • КАКЪВ Е НАЧИНЪТ НА ЗАПЛАЩАНЕ НА ДАДЕН ПРОДУКТ?

Когато желаете да закупите даден артикул, Вие се доуточнявате с твореца, по какъв начин да бъде извършено плащането. Препоръчваме Ви, плащането да се извършва в брой при получаване на артикулът. Имайте предвид, че ако доставката се извърши от куриер- ще Ви бъде начислена към сумата на артикула и куриерската такса.

 

  • КАКВО СЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА „ПРОМО ПАКЕТ“?

Промо пакетите, са създадени за да помагат на Продавачите. В случай, че се абонирате за някои от пакетите, Ние- екипът на yaza.bg, ще Ви предоставим опции за менажиране на Вашият онлайн магазин. По този начин, по- лесно, ще развиете хобито си в бизнес, правейки това, което Ви харесва и забавлява.

 

  • ПО КАКЪВ НАЧИН СЕ ИЗВЪРШВА ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПРОМО ПАКЕТИТЕ?

Когато желаете да се възползвате от услугата Промо пакети- Вие избирате от какъв пакет да се възползвате. Сумите за Промо пакетите са съответно:Икономичен- 13.60 лв. 

 

Практичен-  17.00 лв.Безгрижен - 21.00 лв.Супер - 55.00 лв.


Всички цени са с включено ДДС


Можете да заплатите  чрез epay.bg  и банков превод. 
  • ПО КАКЪВ НАЧИН, ЩЕ РАЗБЕРА, ЧЕ ПОРЪЧКАТА МИ Е ПРИЕТА?

След като завършите поръчката си, автоматично ще получите потвърдителен имейл.

 

  • КАК МОГА ДА АНУЛИРАМ ВЕЧЕ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА?

Поръчката В и, може да бъде анулирана, като се обадите на твореца/творците от които сте направили поръчката и заявите желанието си за отказ от дадената поръчка/поръчки.